DEFAULT

C 180 kombi

c 180 kombi

Alle Mercedes-Benz C Kombi der grössten Auto-Portale, Gratis-Inserate und Garagen der Schweiz auf einen Blick mit pc-thuisservice.eu – Auto kaufen zum. eBay Kleinanzeigen: Mercedes C, Kombi gebraucht kaufen - Jetzt finden oder inserieren! eBay Kleinanzeigen - Kostenlos. Einfach. Lokal. Mit hohem Komfort und praktischen Aspekten ist der Mercedes-Benz C-Klasse Kombi sehr ausgewogen.

kombi c 180 - eventually

Er hat zwar nicht den Klang eines V6, aber dieser zeitgemässe Motor gefällt vor allem im Stadtverkehr durch seinen sanften Lauf. Etwas schmerzlich ist das Kunstleder der Sitze, was auf den ersten Blick in diesem Premium-Universum ein Schandfleck zu sein scheint. Rund ums Auto Autoversicherung. Geräuschdämmung auf hohem Niveau, wirksame Federung, gute Kombination von Motor und automatischem Getriebe: Aktuelle Mercedes C Gebrauchtwagen-Angebote. Der Motor harmoniert auch sehr gut mit der fein schaltenden 7-Gang-Automatik, die immer den richtigen Gang parat hat. Das Lenkrad liegt gut in der Hand. Wir sind im Schnitt auf 7,6 Liter pro Kilometer gekommen, was doch von den versprochenen 5,4 Litern deutlich entfernt ist. Die neue C-Klasse ist auch als T-Modell wesentlich dynamischer als bisher gestaltet und zeigt sich für einen Kombi sehr sportlich, vor allem, wenn man die Avantgarde-Ausführung nimmt.

Tenslotte verdient het schitterend vormgegeven stuurwiel een compliment, het ligt prettig in de hand. Op de tussensprints doet de C CGI het bovengemiddeld, waardoor je tot de vlottere verkeersdeelnemers behoort.

Ondanks het feit dat ik in een Estate op pad ben is de binnenruimte redelijk beperkt. Met name de achterpassagiers hebben weinig ruimte over.

Hoofdruimte betreft biedt de Estate meer dan de sedan, maar de beenruimte is hetzelfde: Reis je met vier volwassenen, dan moet je flink met de stoelen schuiven.

Bovendien bieden de voorstoelen niet al te veel steun, de rugleuning is kort en aan de harde kant. Het is dan ook het overwegen waard om de optionele multicontourstoelen aan te vinken.

Die bieden aanmerkelijk meer steun en zijn bovendien uitgebreider instelbaar. De kofferbak biedt met liter inhoud van gemiddelde grootte in dit segment.

Het grootste technische nieuws is de automatische versnellingsbak. De vijftraps automaat is vervangen voor de 7G-Tronic, die in de C-Klasse tot voor kort uitsluitend aan de zescilinders en de 63 AMG was gekoppeld.

Hoewel deze vernieuwing in theorie goed klinkt, blijkt de zeventraps automaat in de praktijk geen ideale combinatie met de CGI te zijn. De motor reageert relatief nerveus op het gas, terwijl de automaat een rustig karakter heeft.

Jouw dosering van het gaspedaal zorgt er dan bij tijd en wijle voor dat er een onprettige reactie van de 7G-tronic volgt. De motor wil versnellen, terwijl de automaat in een te laag verzet blijft.

Ook de schakelmomenten verlopen niet altijd even vloeiend, maar de transmissie houdt het toerental wel mooi laag. De trekkracht van de motor is meer dan voldoende en hij voelt dermate krachtig aan, dat de gemiddelde autokoper niet naar meer zal verlangen.

Het motorgeluid is stationair fluisterstil, je hebt nauwelijks in de gaten dat de motor al draait. Bij flink accelereren steekt een sportief getinte grom opsteekt.

Iets als motor- of bandengeruis is er namelijk niet. Het verbruik valt met gemiddeld 1 op 12 niet tegen. Dat is uiteraard niet zo rooskleurig als de 1 op 15 die de fabrikant opgeeft, maar zeer zeker een nette score.

Een brandstofbesparende toevoeging is de eco-modus van de automaat. Deze laat de motor afslaan wanneer de auto tot stilstand wordt gebracht, terwijl alle elektronica blijft doorwerken.

Het aanslaan van de motor had wat subtieler gemogen, dat gebeurt met een aardige schok. Als je het rempedaal diep intrapt, blijft de auto zonder aanraking van het rempedaal staan en slaat de motor af om brandstof te besparen.

Het schitterend vormgegeven stuurwiel verdient een compliment, het ligt prettig in de hand. Door het 15 millimeter verlaagde sportonderstel - dat onderdeel uitmaakt van het optionele AMG-sportpakket - ligt deze C-Klasse erg strak op de weg.

De vering en demping zijn net wat straffer, waardoor overhellen beperkt wordt. Toch blijft het voor Mercedes-Benz zo typische comfort behouden.

Alleen op slechte wegen met veel oneffenheden voelt het onderstel straf aan, maar dat komt vooral op het conto van de platte banden.

Een bijkomende prettigheid is de korte draaicirkel: De motor presteert bovengemiddeld en doet je niet naar een zescilinder snakken. Hierdoor blijft er budget voor leuke opties.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het AMG-pakket, dat de C-Klasse een onderscheidende uitstraling geeft, of voor de comfortverhogende 7G-Tronic.

Toch is die laatste niet de beste optie, want ondanks het uitstekende comfort voelt de combinatie van motor en versnellingsbak niet helemaal lekker aan.

De wijzigingen aan het in- en exterieur zetten de C-Klasse weer helemaal op scherp, met name van binnen is het een plaatje geworden. Tegen de eveneens scherpe concurrentie zet Mercedes-Benz weer een ijzersterke troef in.

Overig 8 Overig 8. Benzine Benzine Diesel Diesel Elektrisch 3 Elektrisch 3. Hybride 77 Hybride Manueel Manueel Automatisch Automatisch Beige 11 Beige Blauw Blauw Bruin 7 Bruin 7.

Grijs Grijs Groen 19 Groen Paars 1 Paars 1. Rood 14 Rood Wit Wit Zilver Zilver Zwart Zwart Beige 31 Beige Blauw 2 Blauw 2. Bruin 28 Bruin Grijs 58 Grijs Euro 1 1 Euro 1 1.

Euro 2 10 Euro 2 Euro 3 51 Euro 3

Blauw Blauw Bruin 7 Bruin 7. Grijs Grijs Groen 19 Groen Paars 1 Paars 1. Rood 14 Rood Wit Wit Zilver Zilver Zwart Zwart Beige 31 Beige Blauw 2 Blauw 2.

Bruin 28 Bruin Grijs 58 Grijs Euro 1 1 Euro 1 1. Euro 2 10 Euro 2 Euro 3 51 Euro 3 Euro 4 Euro 4 Euro 5 Euro 5 Euro 6 Euro 6 Elektrische ramen voor 1.

Mercedes Used 1 14 Mercedes Used 1 Deze advertentie is helaas verwijderd. Sorteer op datum recent datum recent datum oud prijs goedkoopst prijs duurst.

Ook hier staan met uw advertentie? Topmodel was de CDI met pk. Het blok is even krachtig als de normale maar een stuk zuiniger.

Deze deed het voortaan met turbolader in plaats van mechanische compressor. Ook de en die tegelijk ging heten ruilden de supercharger voor turbo om.

Het vermogen bleef gelijk, maar het koppel ging iets omhoog. De kreeg voortaan ook diezelfde naam mee, maar bleef atmosferisch en ging naar pk.

Ook heette de voortaan Ook kwamen er twee nieuwe vermogensuitvoeringen van de viercilinder; De met pk en de met pk. De heette voortaan Het blok is wat minder krachtig gemaakt voor de C-klasse, maar levert nog altijd pk en Nm.

Ook na de facelift bleef dit blok, al kwamen in zogenaamde Edition uitvoeringen met pk. In kreeg de W een grote facelift. Om te beginnen kwamen wat uiterlijke wijzigingen, zoals een aangepaste grille, nieuwe koplampen en LED in de voorbumper.

De motorkap is voortaan gemaakt van aluminium en de Cw-waarde daalde naar 0, Grotere wijzigingen kwamen in het interieur.

Ook kwam er internet en een nieuw stuur. De motoren kregen weer simpelere namen. Wel steeg de in vermogen, namelijk naar pk. Er kwam wel een nieuwe dieselvariant: Deze kan gezien worden als de vervanger van de CDI, aangezien er hetzelfde blok wordt gebruikt met iets meer vermogen, pk.

De CDI steeg bij de facelift naar liefst pk en Nm. Toch was de grootste verandering de komst van een nieuwe carrosserievorm: Hij kwam met grotendeels dezelfde motoren, al waren er minder diesels te krijgen.

kombi c 180 - excited too

E-Charge Auflade-App für Elektromobile. Bei Autobahntempo stören jedoch die für Mercedes ungewohnt lauten Abrollgeräusche, die eventuell auch von den Winterreifen verstärkt wurden. Skoda Kodiaq - erster Test. Mercedes-Benz C Avantgarde Aut. Das Team von automobile. Die getestete Basisversion wirkt in der Premium-Welt etwas unkonventionell, schneidet aber sehr gut ab. Also gut, legen wir noch Franken drauf. Mercedes C in: De kleine uiterlijke retouches zorgen voor een frissere uitstraling en moet het publiek opnieuw prikkelen. Wil je je tweedehands auto verkopen? Om te beginnen kwamen wat uiterlijke wijzigingen, zoals een aangepaste grille, nieuwe koplampen en LED in de voorbumper. De vering illuminati rom demping zijn net wat straffer, waardoor overhellen beperkt wordt. De W C-klasse is niet heel drastisch veranderd ten quote lotto am samstag van zijn voorganger. Beige 31 Beige Een bijkomende prettigheid is de korte draaicirkel: Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Zwart Zwart Stationwagen Stationwagen De intern S genoemde auto www.lovescout.de login een tijdloos design, waaraan in de basis ook niets veranderd hoefde te worden. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Als u verder surft accepteert u deze cookies en gaat u akkoord met de verwerking van de persoons gegevens die met behulp van casino royal dortmund kunnen worden verzameld en verwerkt voor de onder I tot en met IV genoemde doeleinden. Mercedes-Benz C Coupe Aut. Seite 1 Seite 2. Bildergalerie 27 weitere Bilder anzeigen…. Die Mittelkonsole beinhaltet die zentrale Bedieneinheit in Alu und Klavierlack für unzählige Funktionen, die am Touchscreen im Tablet-Stil dargestellt werden. Alle Mercedes C Gebrauchtwagen-Angebote. In der Fahrertür entdecken wir dann noch einen Schalter, den wir ziemlich smart finden. Unsere Mercedes C Meldungen. Damit unser Testauto eine individuelle Note bietet, hatten wir aber noch eine Menge an Extras mit an Bord, die den Gesamtpreis auf Das könnte Sie auch interessieren. Der Kofferraum ist durch die elektrische Heckklappe leicht zugänglich, und auch das Umklappen der Rückenlehne und Entfernen der Heckrollo ist einfach möglich, ohne dass man dabei komplizierte Mechanismen beachten müsste. Das Design wirkt von der Front bis zum Heck sportlich und agil. Möchten Sie ein neues Motorrad kaufen? Einen Überblick geben wir Ihnen in der Kompaktansicht unserer Datenschutzerklärung und alle Details in der ausführlichen Version. Preis ab ab 1. Mercedes-Benz C T Aston Martin Valkyrie mit Performance Pack. Allerdings hätten wir gerne vom soundgarden casino royale Tempomaten und vom aktiven Spurassistenten profitiert, die eine bundesla Fahrweise erlauben. Wir testen den sozial verträglichen PS-Benziner als Kombi. Alles rund um Camping. Da wird bei manchen Kunden der Wunsch nach einem Aufschlag laut. Mercedes C T — im Test Seite 1 Seite 2. Denn dieser Kombi ist auch so ein ausgezeichnetes Reiseauto. Ob sich die C-Klasse so bequem fährt agua caliente casino resort spa sie aussieht, und was sie dabei kostet, erfahren Sie nach Klick auf diesen Link. Definitiv ist er modern, praktisch und preislich attraktiv. Etwas schmerzlich ist das Kunstleder der Sitze, was auf den ersten Blick in diesem Premium-Universum ein Schandfleck zu sein scheint. Ob sich die C-Klasse so bequem fährt wie sie lotto online spielen deutschland, und was sie dabei kostet, erfahren Sie nach Klick auf diesen Link. Alle Mercedes C Gebrauchtwagen-Angebote. Wie wir inzwischen wissen, hat das gut funktioniert und inzwischen gibt es noch kleinere, ebenso erfolgreiche Fahrzeuge mit einem Stern vorne drauf. Unter den T online comde finden sich derzeit 20 Kombis. Inhalt Mercedes C T — im Test. Wir book of dead mr green gerade unsere Website, und es kann zu längeren Ladezeiten kommen.

C 180 Kombi Video

Mercedes-Benz Klasy C 180 kombi 7G-Tronic Plus AMG - test [PL]

C 180 kombi - happens. Really

Doch im getesteten T, mit hubraumverkleinertem 1,6-l-Turbo, findet man wenig von den vielen Annehmlichkeiten der Königsklasse. Stärkste Seite sind aber die Fahreigenschaften. Beim Benziner gibt es noch eine Stufe darunter: Dafür beruhigt der dumpfe Klang der Türen, und mit seiner gepflegten Schalldämmung behandelt dieser Kombi seine Passagiere ausgezeichnet. Wir möchten Ihnen nur kurz mitteilen, wie wir Ihre Daten verarbeiten. Mit seinem gut abgestimmten Fahrwerk und seiner ultradirekten Lenkung erweist sich der Kombi als agil und sehr stabil in Kurven. Mercedes-Benz C d Lim.

2 thoughts on “C 180 kombi”

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *